ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ TX

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ
ΩΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ

PILATES REFORMER: Eφευρέθηκε από τον ιδρυτή του Pilates, Joseph Pilates. Πρόκειται για ένα κρεβάτι που μοιάζει με επίπεδη πλατφόρμα, η οποία μετακινείται μπρος-πίσω, μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Σε βοηθά να αποκτήσεις ορθοστατική συμμετρία, έλεγχο αναπνοής, κοιλιακή δύναμη, σταθεροποίηση λεκάνης-σπονδυλικής στήλης-ώμων, ευελιξία μυών και κινητικότητας στις αρθρώσεις. Είναι ιδανικό για όσους έχουν αντιληφθεί τον σημαντικό ρόλο της καλής φυσικής κατάστασης στην ποιότητα ζωής ή αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη μέση, τον αυχένα και τις υπόλοιπες αρθρώσεις τους.

CROSS TRAIINING: Είναι ιδανικό πρόγραμμα για άτομα που τους αρέσει η ένταση και δεν έχουν την πειθαρχία ή το χρόνο για κλασικές προπονήσεις με βάρη! Περιλαμβάνει υψηλής έντασης μεταβολικές προπονήσεις με δυνατή μουσική και απίστευτη ενέργεια. Χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της προπόνησης όλες οι τελευταίες τάσεις στο παγκόσμιο Fitness όπως τεχνικές functional training, ιμάντες, kettlebell, bosu. Βοηθά στην απώλεια σωματικού βάρους, την καύση λίπους, τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης αλλά και στη γράμμωση, ενδυνάμωση και σύσφιξη.

SPIN BIKE: Είναι ιδανικό πρόγραμμα για άτομα που τους αρέσει η ένταση και δεν έχουν την πειθαρχία ή το χρόνο για κλασικές προπονήσεις με βάρη! Περιλαμβάνει υψηλής έντασης μεταβολικές προπονήσεις με δυνατή μουσική και απίστευτη ενέργεια. Χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της προπόνησης όλες οι τελευταίες τάσεις στο παγκόσμιο Fitness όπως τεχνικές functional training, ιμάντες, kettlebell, bosu. Βοηθά στην απώλεια σωματικού βάρους, την καύση λίπους, τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης αλλά και στη γράμμωση, ενδυνάμωση και σύσφιξη.

PERSONAL TRAINING: Η γυμναστική μπορεί να βελτιώσει, να θεραπεύσει και να επιμηκύνει τη ζωή. Κατά συνέπεια, πιστεύουμε ότι η προσωπική προπόνηση όταν επεμβαίνει με σωστό τρόπο μπορεί και μεγιστοποιεί τα αποτελέσματά της. Σχεδιάζουμε τα προγράμματα προπόνησης με βάση τις προσωπικές ανάγκες του γυμναζόμενου λαμβάνοντας όλους τους παράγοντες κινδύνου σοβαρά. Ακολουθούμε μια διαδικασία με συγκεκριμένα στάδια και λειτουργούμε με γνώμονα αρχικά την ασφάλεια.

 

online προσφορα 
10% εκπτωση στην ετησια συνδρομη

TX Future Fitness Personal Studio
Αιγαίου 58, Νέα Σμύρνη

Για σένα που ψάχνεις τις καλύτερες προσφορές!
Συμπλήρωσε την online φόρμα εγγραφής και εξασφάλισε 10% έκπτωση στην τιμή της ετήσιας συνδρομής γυμναστηρίου στο Personal Studio TX Future Fitness. Η εξής προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο στον διαδικτυακό χώρο txneasmirni.gr

ο κοσμοσ των tx future fitness
2 (Demo)
Παναγιώτης
Marketing Manager

Για όποιον ψάχνει ένα ήσυχο μέρος με premium υπηρεσίες personal training το μέρος είναι εδώ.

4 (Demo)
Αλεξάνδρα Β.

Ευέλικτα ωράρια, ποικιλία προγραμμάτων και απεριόριστη υποστήριξη! TX δαγκωτό